Barnshow

Här kan ni boka en barnshow som passar för alla tillfällen. På ert barns kalas? Eller kanske till er förskola eller skola! Vi tar er med på en magisk resa med massa bus och skoj. Ni bestämmer hur stor publiken ska vara, bara alla får plats! Föreställningen kan spelas för allt från 1 till flera hundra barn. Passa på att kombinera barnshowen med cirkus prova-på för alla barnen efteråt.

Här nedan kan du läsa exempel på barnshower du kan boka. Finns även flera att välja på såsom pirat, clown eller prinsessföreställning. Priset varierar beroende på hur lång show ni vill ha. För offert klicka här.

EN RIKTIGT SOPIG SHOW

Sopsnoken och och hans vänner ska provjobba och deras uppdrag är att städa upp en lekpark som är full med skräp. Kommer de hinna och har de gjort rätt? Detta är en 35-40 min interaktiv föreställning där barnen får vara delaktiga hela showen och hjälpa artisterna med olika beslut och hur man sopsorterar. Showen innehåller magi, cirkuskonster, humor, massa sopor och hur man sopsorterar.

Passanade ålder: 3-10 år. Barn på förskola, förskolklass, årskurs 1 till årskurs 4.

Riggtid: 1 h innan show samt ½ h efter show.

Scenyta: Minimum 5 x 5 m. Mest lämplig i idrottshall

DEN MAGISKA SKATTEN

Cirkuspiraterna Patte och Pirajsan är alltid ute på spännande äventyr och letar ständigt efter nya skatter. Denna gång har de lyckats hitta något alldeles speciell skatt och den verkar magisk! Vad finns i skattkistan? Och hur ska de få upp den?

Med trolleri, jonglering, cirkuskonster, humor och massa tokigheter trollbinder cirkuspiraterna publiken in i ett riktigt roligt äventyr. Publiken får vara delaktiga och hjälpa piraterna att lösa gåtor och andra problem som de stöter på under deras äventyr. Skepp och hoj, nu kör vi!
Föreställningen är ca 40 min lång och passar alla åldrar.

ZUPERHJÄLTARNA

Följ med in till superhjältarnas värld. Superhjältarna Patman och Zuperduper Dezze träffas och kommer på att de båda har samma dröm… Att få uppträda på en riktig cirkus. Detta är en rolig föreställning där publiken får följa med på deras resa att få bli riktiga cirkusstjärnor. Ni kommer få se deras supertalanger som de själva tror de har i alla fall. Publiken bjuds på jonglering, akrobatik och andra roliga cirkus trick.

Föreställningen är ca 30 min lång. Vill ni ha kortare eller längre show går det även att ordna. Den passar barn från ca 3 år upp till 12 år. Alltså förskolebarn, låg och mellanstadiet elever.