Barnkalas

VI HAR ANORDNAT ÖVER 300 ROLIGA BARNKALAS I HELA LANDET!

1 3 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Varför inte låta en busig clown, pirat eller en prinsessa komma till ditt barns kalas och leka med barnen. Låt en utav våra barnkalas experter komma och underhålla på just ditt barns kalas.  Alla våra artister arbetar som professionella skådespelare och/eller cirkusartister.

Besöket varar ca 1-1 1/2 h och under den tiden spexar vi, busar och har kul med alla barnen. Upplägget kan variera beroende på vilken artist som kommer. Men ex. på innehåll kan vara trolleri, jonglering, bygga pyramider, lekar, 5kamp, skattjakt, show, utmaningar, ansiktsmålning och ballongfigurer. Vi kan lova er att ert barn inte kommer bli besviken.

 

Enbart cirkusskola på kalaset (mest lämpligt i en gymnastikhall) Låt alla barnen få prova på jonglering, trapets, tyg, balans och akrobatik och bygga pyramider under 1 h.

Läs gärna mer om tidigare kalasbesök i vår gästbok.

 

Pris

 

Superkalas 30 min 1500:-

Superkalas 1 h, 2500:-
Superkalas 1 ½ h, 3000: –
Cirkusskola 1 h, 2 500: –

Ansiktsmålning + Ballongfigurer ca 1 1/2 h, 2000:-

Clownshow eller trollerishow med 1 artist + ballongfigurer till alla barn 45 min 3000:-

Clown/Akrobatik/Trollerishow med 2 artister + ballongfigurer + cirkusskola 1 h 15 min 4500:-

Det vanligaste är; Clown, Pirat, Prinsessa eller Superhjälte

Priserna är inkl moms och beräknat på max 15 barn, enbart cirkusskola max 30 barn. Vid större kalas fråga för offert. I priset ingår även transport av material på max 5 mil t/r räknat från vår bas i Tyresö. Därefter tillkommer en kostnad på 35:-/mil.

Vi har artister i flera delar av landet så kontakta oss och kolla möjligheten för att boka ett kalas i din stad. Bla Göteborg, Malmö, Falköping som åker i närområde. (10 mil runtomkring)

Betalning

Priserna gäller inkl moms för privatpersoner och exkl. moms för företag. Vid bokning skickas en faktura som ska vara betald innan uppdraget.

Gäst på Barnkanalen

Clownen Dezze gästade barnkanalens morgonshow och busade med programledaren Markus Granseth.

 

Blogginlägg

Läs blogginlägg om våra kalasbesök

Blogginlägg 1

Blogginlägg 2

Blogginlägg 3

Blogginlägg 4