Gästbok

3 kommentarer

  • CAROLINE skriver:

    Fantastiskt bra underhållning på min dotters 5-års kalas. Desirée , du har verkligen en förmåga att fånga både barn och vuxnas intresse. Du lade dig på en perfekt nivå för de 4-,5- och 6-åringar som var med på kalaset. Vi kommer att rekommendera dig varmt i fortsättningen!

  • MONICA skriver:

    Tusen tack för en riktigt rolig timme! Min dotter som också heter Desirée var sååååå himla nöjd, likaså alla hennes vänner! 11st förväntansfulla tjejer mellan 4-5 år hade verkligen jättekul! Det var smått kaotiskt på kalaset innan clownen Bettan steg in och aktiverade tjejerna! Även vi vuxna hade jätteroligt och skrattade mycket! Trolleri, lekar och skattjakt lades verkligen på helt rätt nivå! Alla tjejer fick vara involverade i lekar och trolleri men Bettan såg också till att födelsebarnet fick stå lite i centrum utan att det blev ‘för mkt’ vilket var super! Tack snälla igen och på återseende! ❤️

  • LOISE, DERMAROME skriver:

    Vi hade en mycket lyckad kväll. Seth levererade en fantastisk show och han agerade mycket bra tillsammans med våran VD. Gästerna liksom vi är supernöjda och uppskattade verkligen underhållningen.

Lämna ett svar